torsdag den 17. marts 2016

Neglelak uden (for meget) gift

Mine to piger (3 og 5 år) er vilde med neglelak. Moren er mindre vild med det giftige stads. Neglelak har stået på ønskesedlen i et stykke tid, og til jul fik de dette "børneneglelak" fra en legetøjsbutik. Det er noget skrammel, der vaskes af næste gang man vasker hænder.
I stedet fandt jeg ud af, at Hopscotch Kids er neglelak uden fx acetone, ftalater og alt det andet bras, vi helst vil undgå at udsætte ungerne for
Jeg fandt et sæt med tre neglelak, en top coat og en flaske neglelakfjerne til 249 hos rawmakeup.dk, men de forhandler dem tilsyneladende ikke længere. I stedet hat jeg fundet dem hos fx. her og her. Begge steder må du købe dem enkeltvis til ca. 110 kr. pr. styk. Dyrt ja, men det koster at slippe for de farlige stoffer.
Resultatet bliver fint og holdbarheden er overrraskende god. Vi har endnu ikke brugt top coaten, som efter sigende skulle øge holdbarheden.

Her er det farverne Peter Peter Pumpkin Eater (orange - på pege- og ringfingre), You are My Sunshine (gul - på tommel- og lillefingre) og Heads Up, Seven Up (grøn - på langefingre)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar